Vi står klare for å hjelpe deg

bruktbil

En tradisjonsrik forhandler med lidenskap for bil

Motorpool har siden 1988 dyrket lidenskapen for førsteklasses mekanikk, innovativ teknologi og grensesprengende design. Vi er lidenskapelig opptatt av bil.

Sterk lidenskap skal definere selskapet og speile kulturen utad. Vår filosofi er at en kunderelasjon skal vare livet ut. Dette ønsker vi å formidle i alt vi gjør. Vi er en av få sertifiserte forhandlere av Jaguar i Norge, og tilbyr salg og verkstedtjenester for det tradisjonsrike bilmerket.

I tillegg er vi en av landets mest erfarne forhandlere av Land Rover. Vi legger vår stolthet i kunnskap, service og kvalitet. Derfor er vi også godkjent som autorisert verksted for Land Rover.

Vi har alltid kunden i fokus

Hos Motorpool kan du som kunde være trygg på at vi strekker oss langt for at våre kunder skal være fornøyde. Våre erfarne konsulenter er spesialister i å finne riktig bilmodell for deg. Sertifiserte og dyktige teknikere sørger for at din bil alltid blir behandlet på best mulig måte. Du kan være trygg på at vi alltid benytter originaldeler, og at vi alltid ønsker å utvikle oss og våre produkter i takt med markedet.

Start video

Les historien om Motorpool

Jaguar og Land Rover – bilene som snur hoder